GRATIS BEZORGING DOOR HEEL NEDERLAND!
Ook in deze bijzondere tijden is het fijn en goed om te kunnen fietsen. Om u zoveel mogelijk tegemoet te komen bezorgen wij vanaf heden uw nieuwe fiets gratis door heel Nederland!

Heeft u problemen met uw fiets, of heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig, wij staan graag voor u klaar!  
Ziet u het niet zitten om bij ons langs te komen, schroom niet om gebruik te maken van onze haal- en breng service binnen Zeeland. Bel voor een afspraak 0113-572814

Winkeltas 0

Filter

Categorieën


Facebook Knop Tweewielers

E-bike

Knop Tweewielers heeft een zeer ruim en scherp geprijsd assortiment elektrische fietsen met grote verscheidenheid in merken en modellen.
U profiteert van ons grootschalige inkoopvoordeel.

Voornamelijk binnen het woon-werkverkeer wint de elektrische fiets meer en meer terrein.

Vrijwel onzichtbaar altijd het wind mee gevoel ervaren doet veel mensen besluiten de auto te laten staan.
Uiteraard enorm kostenbesparend en de gedachte dat een elektrische fiets bij uitstek geschikt zou zijn voor senioren is inmiddels voorgoed van de baan. 

De prijzen van de meeste elektrische fietsen op deze website worden gepresenteerd met een standaard accu zodat u zelf de accu naar keuze kan bepalen.


Wij heten u van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een vers bakje koffie of thee van informatie voorzien en helpen de juiste keuze te maken waarbij u geheel vrijblijvend een proefrit maken.
In sommige omschrijvingen word een actieradius vermeld.
Wij willen u erop attenderen dat de te behalen actieradius afhankelijk is van diverse invloeden als weersomstandigheden, 
wel of geen heuvel/berg-achtig gebied, uw gewicht, de mate en gebruik van van de ondersteuning. 

Maak uw keuze