Winkeltas 0

Thule easyfold fietsen drager


Thule EuroPower 916 Fietsendrager

De Thule EuroPower 916 is een stevige fietsendrager voor op de trekhaak die speciaal ontwikkeld is voor wat zwaardere fietsen zoals e-bikes en grotere (downhill) mountainbikes. Dat betekent niet dat gewone stadsfietsen, kinderfietsen en racefietsen niet vervoerd kunnen worden, deze drager is namelijk een echte allround fietsendrager die geschikt is voor fietsen met een frame tot 80 mm. Dankzij het hoge laadvermogen van 60 kg, kunnen er maar liefst 2 fietsen van 30 kilo per stuk geplaats worden!

Eenvoudig te monteren
De Thule EuroPower 916 fietsendrager is gemakkelijk op de kogel van de trekhaak te monteren door de hendel simpelweg omlaag te bewegen. Wanneer de drager correct bevestigd is zorgen de unieke afneembare framehouders ervoor dat het laden van de fietsen veel sneller en gemakkelijker verloopt. De rubberen coating aan de binnenkant van de frameklemmen beschermen de fietsframes tegen eventuele beschadigingen. Ook de ruimte van 25 cm tussen de wielgoten zorgt ervoor dat de fietsen gemakkelijker te positioneren zijn zonder dat ze elkaar raken.

Ultiem gebruiksgemak
Naast het eenvoudige montagesysteem en de afneembare framehouders beschikt de EuroPower 916 ook over een handige kantelfunctie. Deze is te bedienen door middel van een voetpedaal. Zo kun je nog gemakkelijk in de bagageruimte komen, terwijl de fietsdrager en fietsen gemonteerd zijn. De grote kantelhoek maakt zelfs het openen van een hele grote achterklep mogelijk. Een ingebouwde stop voorkomt overigens dat de fietsen de grond raken. De fietsendrager is tevens uitgerust met een slot zodat je fiets en drager beter beveiligd zijn tegen diefstal. En gebruik je de drager even niet dan kun je deze eenvoudig inklappen en opbergen!

Beleef de voordelen
Ben je nog niet helemaal zeker of de EuroPower 916 wel de juiste fietsendrager is voor jou? Komt langs in onze winkel 

De prijs van deze drager is € 489,-

Waarom kopen bij Knop Tweewielers:

  • Zeer ruim assortiment
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gedegen vakkennis
  • Alleen het beste is goed genoeg